Aida. El 26 de Sep. conferencia sobre Chemtrails y Geoingeniería en el marco de la III Fira del Sentir de Mollerussa

Ponents

Josep Vallès

Naturópata, educador sanitari, instructor en nou estil de vida, técnic superior en fitoterapia, técnic superior en nutrició i técnic superior en salut integral.


Juan Sáez

Format en arts curatives com el Shiatsu, medicina tradicional xinesa, macrobiòtica i Chi Kung. Tot unificant els diferents coneixements, a l’any 2000 va fundar Arte Zahorí, tot creant una formació de geobiologia sensitiva, que utilitza el cos com a instrument perceptiu.

Dona conferències i cursos a Europa, Estats Units, Brasil, Bolívia i Jordània. A més, ha publicat dos llibres sobre el desenvolupament de la sensibilitat i com aplicar-la a la nostra vida quotidiana, tot augmentant el nivell de consciència i benestar.

http://artezahori.com/

Cristina Horvath

Cristina Horvarth, psicòloga des del 1980, col·legiada núm. 247 a Las Palmas, és terapeuta del comportament, amb formació de postgrau i especialista en “sexologia clínica i
psicoteràpia integrativa” per la Universitat de València. Té experiència i coneixements tècnics en l’ús d’estratègies terapèutiques pel tractament dels diferents trastorns psicològics més rellevants dels nostres temps. Utilitza un enfocament innovador de la
teràpia breu estratègica més evolucionada. Amb certificació acadèmica de terapeuta de conducta i psicologia comunitària i comportamental, va assistir als dos cursos del programa de doctorat: “Aspectes psicològics en el procés de salut i malaltia”, del tercer cicle i postrgrau organitzat per la ULPGC de l’any 1996 fins el 1998.Yuen Method Mastery és instructor des de fa diversos anys. Utilitza i ensenya les tècniques del doctor Kam Yuen. A més, té certificat oficial apta per impartir formació en el mateix mètode.http://www.cristinahorvath.com/

Maria Luisa Becerra

Maria Luisa Becerra és doula, amb formació en psicoprofilacia obstétrica, amb certificat en psicologia humanista, formació en biodansa i és terapeuta de constelacions familiars sistèmiques (Institut Gestalt) Es renaixedora. A més és autora del llibre “Vam néixer per a triomfar”.

http://www.marialuisabecerra.com/20-escuela-de-amor-y-vida-formacion–pro

Gisela Krutzberg

Gisela Krutzberg ha desenvolupat el mètode “SCAVUG ­Sanergia per als animals” com un mètode d’enseyament per poder transmetre aquest coneixement a totes les persones interessades en la salut dels animals de companyia amb enormes beneficis per a les persones. Els cursos sobre el mètode SCAVUG són fruït de la seva experiència i investigació amb els animals, així com també perquè tot amant de cavalls, gossos, gats i altres animals domèstics puguin comprendre millor als seus companys de quatre potes i, si així ho desitja, aprendre a exercir com a sanador d’animals.

Gisela Krutzberg és sanergista de vocació i de cor. La sanergia és una filosofia basada en la investigació científica i espiritual que sintonitza amb el disseny original de les persones tot equilibrant qualsevol crisi personal amb el resultat d’augmentat espectacularment la consciència, la intuïció, els talents ocults i els poders d’autosanació mitjançant la connexió sanergètica, una eina molt poderosa per a les persones.

D’origen alemany i resident espanyola per elecció, Gisela Krutzberg és llicenciada en Ciències Econòmiques (Administració i Direcció d’Empreses) per la Universitat de Nürbberg­Erlangen (Alemanya) i compta amb una llarga trajectòria com executiva en empreses nacionals i internacionals, com empresària en estratègies de comunicació, màrketing i obertures de mercats internacionals. Gràcies a la seva experiència internacional va despertar l’interès de l’organització Manager­Training Dr. Rainer Stroebe a Alemanya, tot obtenint la llicència d’entrenadora de directius (coach) per a Espanya des de fa més de 20 anys.

http://scavug.com/

Josep Maria Morera 

Terapeuta llicenciat en Biologia amb l’especialitat biosànitaria de bioquímica i genètica. Està Graduat en Medicina Tradicional Xinesa amb una vasta formació en Fitoteràpia i Fórmules Tradicionals. És professor titular de Qi Gong i Arts Marcials. Compagina les tasques de terapeuta i professor d’arts marcials amb la de divulgador publicant en diverses revistes. Format a la Xina, Corea de Sud i els EUA. Membre de la Societat Professional d’Acupuntors de Catalunya (SAC).

La NUTRICIÓ ENERGÈTICA SALUDABLE revela els principis de salut que s’han fet evidents a llarg dels segles a Orient i que s’han adaptat de manera realista al nostre món modern. Aquests elements són simples i perfectament aplicables per tothom dins la nostra pròpia tradició culinària.

www.calsant.es

Javier Lorente Cuevas

Naturòpata, terapeuta Gestalt, terapeuta de la polaritat, mestre de Reiki, formació en sintergètica, PNL, biomagnetisme del Dr. Isaac Goinz, risoterapeuta, formació de psicogenealogia amb Alejandro Jodorowsky, formació de tarot evolutiu (mètode Jodorowsky), master teacher en Magnifield Healing i Practitioner de EFT (tècniques de alliberament emocional).

Està format en diverses disciplines que afavoreixen la salut holística i el creixement personal. Es dedica a promoure eines per l’auto cura de la salut, imparteix conferències i tallers de transformació a través de l’humor, la dansa i l’ús de l’energia quàntica.

http://saludconsciente.es/sobre-mi/

Loli Curto Chavez


Loli Curto té una trajectòria professional que suma més de 30 anys de treball intens, estudi i investigació constant de la dietètica, el naturisme i, en general, la medicina natural i tots els temes que es deriven de la filosofia oriental. Loli Curto experimenta, a la consulta diària, amb constància i tenacitat, tots els mètodes derivats de la filosofia oriental: Feng-Shui, Macrobiòtica, Dietètica xinesa, Shiatsu, Fitoteràpia, Aromateràpia i Salut Infantil. A més a més, ha fusionat tots els seus coneixements, tot descobrint i creant una tècnica específica que aplica a tot tipus d’activitats relacionades amb el mètode Feng-Shui, en la que ofereix una àmplia gamma de possibilitats curatives, sempre en la mateixa direcció: organitzar energia d’una manera correcta per obtenir beneficis en els àmbits de la salut, el benestar i el confort

http://www.feng-shui.es/l_curto/lolicurto/?lang=ca

Alicia Sánchez Montalbán i Víctor Polo com Ananda Sananda


Ananda Sananda és un binomi format per Alicia Sánchez Montalbán i Víctor Polo, amb el propòsit d’ajudar a les persones a connectar amb el seu cor i a confiar en si mateixes. Els dos treballen en unitat des d’agost de 2013. Entre les seves iniciatives es troben el curs Com estimar-se a un mateix, el Circuit de sanació emocional, els vídeos d’Espiritualitat Pràctica, les sessions de Cançons i Meditació i el Cd que porta el mateix nom i que recull la música que Víctor canalitza: cançons a guitarra i veu que ajuden a obrir el cor. Alicia Sánchez Montalbán Va néixer a Sevilla i viu a Barcelona des de 1996. Després d’estudiar Dret i Fiscalitat i treballar en diverses entitats bancàries es va dedicar al món de la formació, on va trobar la seva veritable vocació. Fa uns anys va començar a canalitzar per intuïció i, des d’aleshores, no ha parat de fer-ho. De les seves canalitzacions han sorgit missatges per difondre, meditacions, cursos, conferències, teràpies i fins i tot la creació d’Agartam, una agrupació sense ànim de lucre que promou la unitat i ajuda al despertar de consciència. El 2009 va crear el curs Aprendre a Canalitzar i ara l’ofereix al costat de Víctor Polo per diferents ciutats espanyoles. Entre els seus llibres es troben: Las Enseñanzas de Jesús (2012), Cartas Arcangélicas (2013), Aprender a canalizar (2014), Cuando Jesús era un niño (2014) y Diálogos entre mente y corazón (2014).

Víctor Polo Va néixer i viu a Barcelona i es dedica al món de la música des dels 15 anys. En 2005 va participar al programa de televisió Operación Triunfo i va quedar tercer finalista. Des de llavors ha gravat diversos cds i participat en diferents programes de ràdio i televisió. També ha ofert concerts a moltes ciutats d’Espanya. En 2013 va començar a canalitzar cançons i des de llavors no ha parat de crear-les. La seva música, a més d’oferir un missatge que convida a la connexió amb el cor, ajuda a les persones a recuperar l’equilibri interior i l’alegria. En l’actualitat col·labora amb Agartam produint els àudios de les meditacions i els vídeos de presentació de les diferents xarxes, així com coordinant altres funcions tècniques.

https://anandasananda.wordpress.com/

Angels Elías

Naturòpata i nutricionista, formación en medicina xinesa i Tuina (teràpia infantil), pràctiques d’acupuntura i teràpies xineses a Pekin, terapeuta floral, reflexòloga podal, professora de QiGong.Va fer de voluntària en un hospital psiquiàtric de l’ONU (17 mesos en un centre de disminuïts psíquics i físics profunds).Investigadora sobre les energies residuals humanes.
És autora de tres llibres:
Reflexologia i lerh, alliberament d’energia residual humana
El caràcter pels peus
Experiències i tractaments a través de “Cor Batec” (en confecció)

http://www.lerh.es/

Miguel Celades

Periodista d’investigació i denuncia. Fundador dels congressos de “Ciencia y Espíritu” i de “Exopolítica” és gestionador de diversos llocs web, blogs y canals de televisió.

Hugo Di Dio

Facilitador d’Intel·ligència Emocional , Mindfulness i Comunicació empàtica . Format com a instructor de meditació en 1979 , i entrenat com a facilitador de grups el 1993 a la Fundació Findhorn ( Escòcia ) , va prendre contacte amb diverses disciplines tradicionals d’orient com la Vipassana i el zen quan vivia al sud-est asiàtic. Va practicar a l’Índia durant dues dècades per després radicar a Europa , on va incorporar l’enfocament de la “Comunicació No Violenta ” de Marshal Rosenberg .

 

 

Cazadebunkers.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.